Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Win een Ubisoft-product & zo weet je of je pc gehackt is. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Oud-medewerker Twitter schuldig bevonden aan spionage

Een ex-medewerker van Twitter verzamelde één jaar lang gegevens van Twitter-gebruikers die tegen de Saudische overheid waren, in opdracht van Saudi-Arabië. Hij kan een celstraf krijgen tot 20 jaar.

Nieuwe chatbot Meta geen fan van Facebook

Meta lanceerde een nieuwe AI-chatbot, maar na enkele testrondes blijkt deze niet altijd even positief te reageren op Facebook of zijn CEO.

Xiaomi’s eerste humanoïde robot kost ongeveer 100.000 euro

Xiaomi heeft donderdagavond zijn eerste humanoïde robot gepresenteerd, de CyberOne. Volgens de Chinese hardwarefabrikant kan de robot mensen, emoties en omgevingsgeluid herkennen. De robot kost in China omgerekend zo'n 86.000 tot 100.000 euro.

Nokia adverteert met duurzame smartphone leaseabonnementen

Circulair lijkt het toverwoord voor onze toekomstige economie. Nokia lijkt alvast in te springen op dit idee; de smartphonefabrikant adverteert namelijk met Circular, smartphone leaseabonnement.

Dealtip: Tenways e-bike voor 1.499 met spatbord & standaard

Een e-bike voor 1499 euro? Natuurlijk kan dat! Ontdek de Tenways CGO600 of CGO800 nu met honderd euro korting.

Disney+ wordt duurder maar er is ook goed nieuws

Disney+ gaat duurder worden, de kans is groot dat de prijzen ook bij ons zullen stijgen. Echter is er ook goed(koper) nieuws.