Nieuws

Disney Plus Day 2022: deze nieuwe titels kan je verwachten

Disney Plus Day 2022 nieuwe titels films series
Disney Plus wordt in september twee jaar en de videostreamingdienst wil dat vieren met een heleboel nieuwe titels.

Donderdag 8 september 2022 zal Disney de tweede verjaardag van videostreamingdienst Disney Plus vieren. Om de verjaardag van Disney Plus zo goed mogelijk te vieren gaat het bedrijf enkele grote titels uitbrengen op 8 september. Deze titels kan je vanaf dan verwachten:

Pinokkio

De live-action film is een vernieuwde versie van die uit 1940. Leuk om te weten: Tom Hanks speelt de rol van Geppetto.

Cars on the Road

Cars on the Road is een Disney Plus en opvolger van de populaire Cars-reeks. Lightning McQueen en zijn vrienden gaan op roadtrip en er zal ook een trouwpartij plaatsvinden. In Cars on the Road zullen ook nieuwe personages verschijnen zoals Ivy, meer verklappen we niet.

Tierra Incognita

Tierra Incognita is een horrorpark. Op mysterieuze wijze zijn de ouders van Eric Dalaras verdwenen acht jaar geleden, de jongen gaat nu op zoek naar de waarheid en komt in Tierra Incognita terecht.

Growing Up

Growing Up is een docuserie die – zoals de naam het al zegt – gaat over de uitdagingen en complexiteit van de adolescentie.

Epic Adventures with Bertie Gregory

Ken je Bertie Gregory al? Ze werkt voor National Geographic en is 29 jaar oud. Ze neemt je mee op al haar reizen en trips naar de grootste uithoeken van de wereld. Daar legt ze al haar indrukken vast, die indrukken wil ze vanaf 8 september graag met je delen in haar Epic Adventures.

Wedding Season

Katie en Stefan zijn beide verloofd met hun geliefde, maar leren elkaar kennen niet lang voor hun huwelijk. De twee starten een affaire en dan vinden er enkele verschrikkelijke moorden plaats. Stefan en Katie beginnen elkaar te beschuldigen, maar besluiten te vluchten.

Nog geen Disney Plus-abonnement?

Vandaag kan je nog een Disney+-abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.

Start meteen met streamen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business