Nieuws

Apple gaat iPhone 14 op 7 september aankondigen

iPhone 14 lancering 7 september
Zal de iPhone 14 op woensdag 7 september officieel het daglicht zien? De kans is groot aangezien de verkoop op 16 september start.

Update 24 augustus 2022: We schreven eerder in dit artikel dat Apple de iPhone 14 vermoedelijk gaat aankondigen op 7 september. Apple heeft zojuist de uitnodigingen verstuurd voor haar event op 7 september en dit dus bevestigd. Dit artikel is daarop aangepast.

Noteer 7 september dus maar al in je agenda. Keynotes van Apple zijn altijd om 19 uur onze tijd, dus je kan je avond gerust al vrijhouden.

De geruchten over de mogelijke lancering worden gevoed door Bloomberg. Het agentschap schrijft dat op basis van verschillende bronnen. Personeel zou te horen hebben gekregen dat ze rekening moeten houden met de startdatum voor verkoop vanaf 16 september.

iPhone 14

Wat de iPhone 14 nu precies allemaal gaat brengen weet natuurlijk niemand. Zoals ieder jaar hebben we vandaag al een waslijst aan geruchten. Zo zou Apple vanaf dit jaar alleen nog de Pro-modellen van een snellere chipset voorzien, zou de iPhone Mini verdwijnen en komt er naast een Pro Max ook een gewone iPhone 14 Max.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business