Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. WhatsApp werkt voortaan zonder telefoon & Windows 11 ondervindt opstartproblemen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

WhatsApp voor Windows werkt voortaan zonder telefoon

WhatsApp heeft een nieuwe versie voor Windows uitgerold waarbij je geen smartphone meer nodig hebt. Ook macOS krijgt de nieuwe versie.

Windows 11-update KB5012170 zorgt voor opstartproblemen 

Windows 11-gebruikers die update KB5012170 geïnstalleerd hebben, krijgen te maken met opstartproblemen en de vraag naar hun Bitlocker-sleutel.

Disney Plus Day 2022: deze nieuwe titels kan je verwachten

Disney Plus wordt in september twee jaar en de videostreamingdienst wil dat vieren met een heleboel nieuwe titels.

Toyota en BMW werken samen aan SUV op waterstof

Twee autobouwers die samen aan een waterstofmodel werken, het komt niet vaak voor. BMW en Toyota werken er samen aan.

Microsoft legt standaardbrowser-strijdbijl neer in Windows 10

Microsoft lijkt de strijd voor Edge als standaardbrowser stilaan op te geven. Windows 10 krijgt later dit jaar een optie om in één keer de standaardbrowser aan te passen.

Polestar 6 is een roadster en gaat in productie in 2026

De elektrische Polestar 6 wordt officieel een roadster, dat heeft de autobouwer laten weten. Het model gaat in 2026 in productie.