Nieuws

Disney+ werkt aan live-action King Kong-reeks

King Kong Holding Man
Streamingplatform Disney+ is naar verluidt bezig met het uitwerken van een nieuwe live-action serie met King Kong in de hoofdrol.

Fans van de grote harige koning van de jungle kunnen hun hartje weer opgelucht ophalen. Disney+ lijkt te werken aan een nieuwe reeks over King Kong. Dat meldt Variety in een bericht. De streamingdienst zou volgens de website bezig zijn met het ontwikkelen van de serie. Een verschijningsdatum moeten we dus nog eventjes niet verwachten.

De reeks zou zich baseren op het originele werk van Merian C. Cooper, het brein achter King Kong, en de bijkomende romans van Joe DeVito. In de originele speelfilm(s) komt een filmcrew terecht op een eiland waar ze oog in oog komen te staan met King Kong en gigantische dinosaurussen. In de drama-serie zouden ze op zoek willen gaan naar de herkomst van de grote aap, samen met alle bijhorende mysteries van zijn eiland, Skull Island.

De reeks zal worden geschreven en geproduceerd door Stephany Folsom die gekend is voor de ontwikkeling van Paper Girls op Amazon Prime Video. Bijkomende uitvoerende producers zijn James Wan, Michael Clear en Rob Hackett.

Nog geen Disney Plus-abonnement?

Vandaag kan je nog een Disney+-abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.

Start meteen met streamen

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business