Nieuws

Op zoek naar Ugly Belgian Websites: nomineer en win!

Ugly Belgian Websites
Hannes Coudenys, Vlaamse blogger en oprichter van Ugly Belgian Houses, zoekt dit jaar niet enkel naar onfraaie Belgische architectuur, maar zet zijn zoektocht nu ook verder op het web. Samen met Combell, de nummer één Belgische expert in de IT-sector, lanceert hij de Ugly Belgian Websites wedstrijd.

Een website is hét visitekaartje van je zaak. En een verfrommeld visitekaartje, met uitgelopen inkt of ezelsoren, da’s niet bepaald goeie reclame. Een aftandse website evenmin!

Toch kennen we ze allemaal: websites met schreeuwerige kleuren, foute lettertypes of vreemde pop-ups. Vanaf heden kan je dankzij zulke websites in de prijzen vallen. Want…

Combell gaat op zoek naar de ‘mooiste’ Ugly Belgian Websites. 

Dat doen ze samen met Hannes Coudenys, bezieler van Ugly Belgian Houses. Zo willen ze, met jouw hulp, uiteindelijk dé Ugliest Belgian Website vinden.

“Het is bekend, Belgen bouwen graag. Soms is dat een lelijk huis en soms is dat een lelijke website. Mensen zeggen dat ik graag afbreek, ik noem het opbouwende kritiek. ? Ik bied nu zelfs echt oplossingen aan via Combell.” 

– Hannes coudenys

Nomineer een website en win

Wellicht schiet er nu ook al een website door je hoofd waarvan je denkt ‘dié hoort thuis tussen de Ugly Belgian Websites!’. Nomineer dan jouw favoriet op UglyBelgianWebsites.be. Daar vind je ook de andere genomineerde websites.

Wanneer je een website nomineert, maak je kans op één van de twintig cadeaubonnen voor bol.com, ter waarde van €100!

bon bol

“Een retro Geocities-look, een rijkelijk arsenaal aan lettertypes (Comic Sans MS! Papyrus! Lucida Handwriting!), knullige GIFs of vervelende pop-ups… de lijst van ingrediënten voor Ugly Belgian Websites is eindeloos!”

– Combell

Is jouw eigen website aan een update toe?

Misschien heb je wel het gevoel dat je éigen website thuishoort bij de Ugly Belgian Websites. Nomineer dan zeker jezelf!

Zo maak je niet alleen kans op een cadeaubon, maar ga je straks misschien wel naar huis met de beker, én een volledige redesign van je website, inclusief budget om 10 jaar online te blijven!

De vakjury neemt alle inzendingen nauwgezet onder de loep, om op 12 oktober dé Ugliest Belgian Website te verkiezen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business