Nieuws

‘Dit zijn de prijzen van de Google Pixel 7-serie’

Google Pixel 7 prijzen gelekt
Het pakket is compleet, nadat alle specificaties zijn uitgelekt weten we vanaf heden ook dat de Pixel 7 599 dollar gaat kosten, terwijl de Pixel 7 Pro voor 899 dollar verkocht gaat worden.

Nadat Google tijdens zijn I/O ontwikkelaarsconferentie aankondigde dat de Pixel 7 en Pixel 7 Pro in de pijplijn zaten, lekte vrijwel alle details van de toestellen uit. Prijzen van de smartphones bleven – tot op heden – buiten schot. Artem Russakovskii, oprichter en inmiddels de ex-eigenaar van Android Police, meldt dat via Amerikaanse winkelgigant Target de prijzen van de smartphones zijn uitgelekt. Volgens Russakovskii kost de Pixel 7 straks 599 dollar, terwijl de Pixel 7 Pro voor 899 dollar verkocht moet gaan worden. Daarmee blijven de prijzen gelijk aan die van de Pixel 6 en Pixel 6 Pro.

Made by Google 6 oktober
Vermoedelijk is de kleur rechtsboven ‘Hazel’ en de groene tint linksonder ‘Lemongrass’

Naast de prijzen meldt hij in de tweets dat de Pixel 7 en Pixel 7 Pro in drie kleurvariaties op de markt komen. Bij de Pixel 7 gaat het om Snow (wit), Obsidian (zwart) en Lemongrass (groen), terwijl de Pixel 7 Pro naast Obsidian en Snow in de kleur Hazel beschikbaar komt. Vermoedelijk laat Google die kleur al zien op de teaserfoto voor de Made by Google-livestream op 6 oktober, en gaat het om een geelachtige tint.

Pre-orders vanaf 6 oktober

6 oktober zal ook de dag zijn waarop de pre-orders voor de 7-serie worden geopend, stelt de oudgediende journalist. Leveringen zouden al vanaf 13 oktober worden opgestart, al plaats hij wel enige vraagtekens bij die datum. Er doen namelijk geruchten de ronde dat Google deze datum wil opschuiven naar 18 oktober. Overigens heeft dat weinig invloed op de beschikbaarheid van deze smartphones in België of Nederland. Naar verwachting worden ze hier namelijk niet gelanceerd.

Dat laatste geldt ook voor de Pixel Watch die Google op 6 oktober introduceert. Het horloge biedt een diepe integratie met het Fitbit-ecosysteem en moet als voorbeeld dienen voor hoe je WearOS ten volste kan benutten. Met een adviesprijs van 420 euro inclusief belastingen is het echter maar de vraag hoeveel exemplaren Google van dit horloge kan verkopen.

Het Made by Google-evenement zou tot slot in het teken staan van de goedkopere Chromecast met Google TV 2K en de Nest Wifi Pro-routers die eindelijk ondersteuning bieden voor wifi 6E. Wil jij het evenement niet missen? Wij legde alvast uit hoe je op 6 oktober de livestream kan volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business