Nieuws

Devolo kondigt twee nieuwe WiFi 6 repeaters aan

Devolo kondigt twee nieuwe WiFi 6 repeaters aan
Tegenwoordig is meshwifi en het nieuwe WiFi 6 protocol de nieuwe standaard in veel huizen. Dat hebben ze ook bij Devolo begrepen.

De Duitse netwerkspecialist devolo heeft de stap naar mesh en WiFi 6 helemaal gezet, het bedrijf komt deze week met twee nieuwe repeaters die allebei voorzien zijn van ondersteuning voor WiFi 6-apparaten en meshwifi. Dat betekent dat je je bestaande devolo meshsetup dus heel gemakkelijk kan uitbreiden met de Repeater 5400 of de Repeater 3000.

devolo Repeater 5400

De nieuwe devolo WiFi 6 Repeater 5400 is een krachtige uitbreiding voor elk soort WiFi. De repeater brengt het thuisnetwerk met snelheden tot 5400 Mbps naar alle benodigde plekken in huis en is te combineren met alle gangbare routers en apparaten. Het model heeft een desktop-framing waardoor hij gemakkelijk in elke ruimte van je huis kan geplaatst worden. De repeater beschikt over een 4×4 antenneconfiguratie die voor een stabielere dekking moet zorgen.

Door middel van twee geïntegreerde gigabit-ethernetpoorten verbindt de netwerk-booster niet alleen draadloze apparaten, maar ook stationaire apparaten zonder WiFi-verbinding, zoals desktopcomputers en settopboxen, met het internet.

Devolo repeater wifi 6 mesh

devolo Repeater 3000

De WiFi 6 Repeater 3000 is ontworpen voor eenvoudige en flexibele bediening. Als compacte stopcontactadapter kan hij op de optimale plek in de woonkamer worden geplaatst. De repeater werkt samen met alle gangbare routermodellen en maakt via de praktische WPS-functie binnen enkele seconden verbinding met de bestaande WiFi-router. Aangezien de devolo WiFi 6 Repeater 3000 het bestaande draadloze netwerk van de router ‘uitbreidt’, is er geen extra configuratie van apparaten nodig. Deze blijven verbonden met de normale toegangsgegevens, maar profiteren ook van de geavanceerde WiFi 6-standaard met overdrachtssnelheden tot 3000 Mbps.

Devolo repeater wifi 6 mesh

Prijs en beschikbaarheid

De devolo WiFi 6 Repeater 5400 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en online voor een adviesprijs van € 149,90.

De devolo WiFi 6 Repeater 3000 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en online voor een adviesprijs van € 99,90. devolo biedt drie jaar garantie.

devoloNetworking

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals