Nieuws

Director Mode voegt nieuwe beeldfuncties toe aan Snapchat 

Director Mode
Vandaag worden er alweer nieuwe functies toegevoegd aan Snapchat. Het gaat om Director Mode, een reeks camera- en beeldbewerkingsfuncties.

Onder de Director Mode vallen vier nieuwe features. De eerste is een green screen-modus, waarmee Snapchatters hun eigen achtergronden kunnen projecteren in videochats.  

Daarnaast krijgen gebruikers de mogelijkheid om beelden te versnellen of te vertragen en met de nieuwe Dual Camera-modus kunnen chatters twee dingen tegelijkertijd filmen. Tot slot moet het een stuk handiger worden om video’s achteraf snel te bewerken.  

Director Mode en meer 

Maar daar stoppen de updates niet. Snapchat+, de betalende versie van de app, krijgt er maar liefst 12 nieuwe opties bij. Gebruikers moeten zo nog meer kunnen halen uit de exclusieve, maar ook experimentele features waar ze voor betalen.  

Zo kunnen Snapchat-abonnees per verhaal instellen hoelang het zichtbaar blijft voor hun contacten. Het bereik ligt tussen een uur en een week. Normaal gezien geldt een zichtbaarheid van één dag. Verder kunnen betalende gebruikers ook nog aangepaste notificaties instellen, met aangepaste geluiden. Zoals bij andere berichtenapps weten ze dan dus meteen wie hen contacteert. 

Lees ook: Snapchat lanceert nieuwe features ondanks moeilijk jaar

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business