Nieuws

Trust brengt zijn “stilste toetsenbord en muis ooit” uit: de Trezo-set (+ Giveaway)

Trust Trezo toetsenbord muis set stil stilste
Met de Trezo-set, bestaande uit een toetsenbord en muis, wil Trust “duurzamer en productiever werken” promoten.

Zo stil als in een bibliotheek, dat is hoe Trust naar de nieuwe Trezo-set verwijst. Het toetsenbord en de muis zijn de stilste die de producent tot nu toe op de markt heeft gebracht. Zelfs zijn voorganger, de Ody-set, zou overtroffen worden door de Trezo. Sinds mensen terug meer op kantoor werken, zullen je collega’s je dus dankbaar zijn.

Lange batterijduur

Naast het weinige volume dat de Trezo-set produceert, pakt Trust ook uit met de duurzaamheid en het gebruiksgemak. De set heeft een Clevergreen-classificatie van 4 sterren en wordt gemaakt uit 85 procent gerecycleerd plastic. Het Trezo-toetsenbord en de bijhorende muis kunnen ook erg lang meegaan voor je de batterij moet vervangen: respectievelijk 48 maanden en 12 maanden. Er kan extra bespaard worden op de batterij door de set uit te zetten via de aan-uitschakelaars.

trust trezo set muis toetsenbord stil stilste

Zowel de muis als het toetsenbord zijn makkelijk om te gebruiken. De toetsen zijn morsbestendig, dus per ongeluk wat koffie of thee morsen zou geen probleem moeten vormen. Het toetsenbord beschikt ook over knoppen met handige snelkoppelingen voor onder andere media en kantoortoepassingen. De muis kan een cursorsnelheid tot 1800 DPI halen, waarmee je enorm nauwkeurig over je scherm kunt gaan. Ook een leuk extraatje: de muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Giveaway

Het Trezo-toetsenbord en de bijhorende muis zijn nu beschikbaar voor 39,99 euro tezamen via Bol.com. Wij mogen ineens ook een lezer gelukkig maken door een exemplaar weg te geven. Wil je deze stille set op je bureau hebben? Vul dan dit deelnameformulier in. Je kan deelnemen tot 28 november 2022 om 12 uur. Daarna wordt de winnaar persoonlijk gecontacteerd om de Trezo-set in ontvangst te nemen.

Giveaway: win de Trust Trezo Comfort-set

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

partnerinfoslidertrust

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals