The Mandalorian op Disney+

Seizoen 3 van The Mandalorian zit in de pijplijn. De makers van de serie hebben aangekondigd dat het seizoen vanaf 1 maart 2023 op Disney Plus verschijnt.


Hét kijkcijferkanon van Disney Plus mag ons komend jaar weer verrassen. The Mandalorian keert terug voor zijn derde seizoen, dat schrijven de ontwikkelaars op het officiële Twitter-account. Het derde seizoen van The Mandalorian is (wederom) exclusief aan Disney+ en verschijnt vanaf 1 maart 2023 op de streamingdienst.

Seizoen 3 van The Mandalorian

Net als de voorgaande seizoenen van The Mandalorian, bestaat seizoen 3 uit 8 afleveringen. Deze afleveringen worden wekelijks op woensdagochtend om 9:00 uitgebracht. De laatste aflevering van seizoen 3 staat gepland voor 19 april 2023. Nog meer dan voldoende tijd om de hype op te bouwen en je planning op de woensdagavonden op de schop te gooien.

Fans staan alvast te popelen om te genieten van de krachten van onder meer Grogu – beter bekend als Baby Yoda. Een ding is zeker: Grogu zal je hart doen smelten en tegelijkertijd versteld doen staan van zijn kracht. Pedro Pascal maakt uiteraard ook zijn terugkeer in de vorm van Mando. Samen gaan zij de gevechten aan en maken ze The Mandalorian tot dé onverslaanbare actie- en avontuurserie.


De cast van de serie bestaat verder weeral uit Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Misty Rosas, Chris Bartlett, Rio Hackford, Ming-Na Wen en Katy O’Brian. Mocht je niet kunnen wachten op de lancering en om de acteurs weer een avontuur te zien aangaan? Bekijk dan zeker alvast de trailer.

Exclusief aan Disney Plus

Zit je op het puntje van je stoel voor het vervolg op de eerste twee seizoenen, dan moet je nog wel even wachten. Kijk de eerste seizoenen gerust nog wel eerst terug zodat je alle details weer vers in je geheugen hebt. En wie wil er nu niet langer kijken naar Baby Yoda? Exact.

Nog geen abonnement op Disney+? Vandaag kan je een abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.