Nieuws

12 dagen kerst: win de Nacon MG-X Pro Controller

nacon
Kerst staat om de hoek, dus geven we bij TechPulse 12 dagen lang cadeautjes weg aan onze lezers. Vandaag maak je kans op de MG-X Pro smartphone gaming controller van Nacon.

Bij TechPulse zijn we al helemaal in de kerstsfeer. Daarom geven we onze lezers de kans om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een prijs onder de boom die vooral gamers zal kunnen bekoren: de Nacon MG-X Pro controller voor je smartphone.

Wil je weten op welke prijzen je nog kans maakt de komende dagen? Bezoek dan zeker onze overzichtspagina. Daar kan je al een aantal hints vinden naar de cadeautjes voor volgende dagen.

Win de Nacon MG-X PRO Controller

Speel jij af en toe games op je smartphone? Of wil je dat doen, maar vind je de controls niet bijzonder handig? De Nacon MG-X Pro controller lost die problemen voor je op.

De controller maakt verbinding met je smartphone via Bluetooth. Daarna kan je de smartphone in het midden van de controller klemmen, waardoor je een scherm in het midden te zien krijgt. Zo zie je wat er in je game gebeurt, zonder dat je vingers het zicht belemmeren.

Je zal ook lang kunnen gamen – of toch zo lang je telefoon het toelaat. De Nacon MG-X Pro controller heeft een batterij die zo’n 20 uur meegaat. Zo lang gaat de batterij van een smartphone in 2022 nog niet mee, zeker niet terwijl je aan het gamen bent. Je kan dus meedere keren de batterij van je telefoon uitputten voordat je de controller moet opladen. Dat opladen, dat doe je via een USB-C kabel die bij de controller meegeleverd wordt.

Verder is de controller ook erg licht, waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen. Of je nu games op je smartphone hebt geïnstalleerd of games speelt uit de cloud met Xbox Game Pass, met de Nacon MG-X Pro controller ben je er zeker van de je alle controle in handen hebt.

Doe mee en win!

Eén van onze lezers maakt kans op de Nacon MG-X Pro controller (Android OF iOS). Je kan je kans wagen door hieronder het deelnameformulier in te vullen.

12 dagen kerst: win de MG-X Pro controller van Nacon

Deelnemen kan nog het hele weekend, tot maandag 18 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en gaat de volgende actie van start.

Benieuwd naar de regels? Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business