OnePlus 11 launch event aankondiging Buds Pro 2

OnePlus heeft officieel de OnePlus 11 én de Buds Pro 2 aangekondigd. De smartphone en oordopjes zullen voorgesteld worden in februari.


“Cloud 11”, zo heeft OnePlus het lanceringsevent genoemd waarmee ze in India hun nieuwste vlaggenschepen zullen aankondigen. In dit geval gaat het om de OnePlus 11 5G en de OnePlus Buds Pro 2. Momenteel heeft de producent nog niets gelost over de producten zelf, behalve een beknopte sneak peek waarin wordt gehint naar terugkerende functies.

Terugkeer “alert slider” naar OnePlus 11

In een korte video, helemaal in thema van de feestdagen, zingt een koor enkele kerstliedjes. Die kregen echter een OnePlus-twist. In “Jingle Bells” gaat het namelijk over de terugkeer van de “alert slider”, een fysieke slider-knop waarmee je snel kan schakelen tussen de luide, stille of trilmodus. De geliefde slider was verdwenen bij de OnePlus 10T, maar zal dus nu weer terugkeren.

Bij “Deck the Halls” zingt het koor dan weer over de Hasselblad-camera, waarmee we nu zeker weten dat de OnePlus 11 opnieuw met camera’s van het fotografiemerk zal komen. Exacte details werden echter nog niet hard gemaakt. Daarvoor zal het wachten zijn tot het Cloud 11-event op 7 februari.


OnePlus kondigde eveneens aan dat de OnePlus Buds Pro 2 ook onthuld zullen worden op het event van 7 februari. Er wordt een “volwaardige en glasheldere audio-ervaring van stereokwaliteit” beloofd. Meer details over de oortjes blijven evenwel onbekend.