Nieuws

Steam brengt ook jaaroverzicht uit: Replay 2022

steam replay jaaroverzicht game gaming 2022
Steam brengt vlak voor het eindejaar ook een jaaroverzicht uit. In Steam Replay vind je allerlei statistieken terug over je gamegedrag.

Na de jaaroverzichten van muziekdiensten en sociale media, doet ook gamedienst Steam zijn duit in het zakje. In de Steam Replay 2022 kom je natuurlijk te weten wat je meest gespeelde games waren, maar daar blijft het niet bij. Er wordt diep ingegaan op je speelgedrag: specifiek per spel en verspreid over het jaar. Zo kun je zien hoeveel procent van je Steam-tijd naar ieder spel ging en dat per maand.

Wat kun je allemaal zien in Steam Replay?

Het uitgebreide overzicht stopt daar nog niet. Je kan zien hoe vaak je een gamesessie bent gestart, in zijn geheel of specifiek voor één game. Daarbij kan je ook een overzicht van je aantal prestaties krijgen, opnieuw per spel of in totaal. Verder vertelt Replay je hoeveel dagen je achter elkaar hebt gegamed en welke spellen je zo vaak achter elkaar hebt gespeeld. Wil je het nog specifieker, heb je zelfs een radardiagram van het genre spellen dat je speelde doorheen het jaar.

Als je een Steam Deck hebt, krijg je ook nog een overzicht van hoe vaak je daarop hebt gegamed. Het percentage controllergebruik tegenover het gebruik van muis en toetsenbord is ook te raadplegen. Nog fijn om te weten: de gamedienst meldt dat de data verzameld werd van 1 januari tot 14 december. Je overzicht is dus vrij accuraat over bijna het hele jaar gemeten.

De Replay is onmiddellijk beschikbaar voor alle Steam-gebruikers. Zoals bij de meeste jaaroverzichten kan je ook enkele leuke graphics downloaden. Die kan je dan met je vrienden delen op sociale media.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business