Nieuws

Zo kijk je gratis naar Disney Plus in 2023

Disney+
© iStock/Disney
Zoek je een manier om gratis Disney Plus te bekijken in 2023? Zoek niet verder, wij leggen het je stap voor stap uit.

Of je nu op zoek bent naar een manier om Disney Plus gratis te streamen in België, of de streamingdienst gewoon even wil uitproberen, wij leggen het je in dit artikel stap voor stap uit.

Gratis Disney Plus in 2023 (januari):

Het is helaas niet mogelijk om in januari 2023 helemaal gratis naar Disney+ te kijken. Je kan wel 2 maanden gratis naar Disney+ kijken met het jaarabonnement, dan betaal je namelijk maar voor 10 maanden. Wat je ook kan doen is Disney+ een maand proberen om te kijken of het iets voor jou is. Bevalt het je niet? Dan kan je binnen de maand weer opzeggen en zo hang je nergens aan vast.


Disney Plus is de streamingdienst van The Walt Disney Company en geeft je toegang tot vrijwel de hele mediabibliotheek van Disney, Pixar, Star, Marvel, Star Wars en National Geographic. met een abonnement kan je kan dus onbeperkt alle films, series, documentaires en shorts streamen.

Kijk gratis naar Disney Plus in België

Het is niet moeilijk om gratis Disney Plus te kijken in België en kost je bovendien maar een paar minuten. In deze handleiding leggen we je stap voor stap uit hoe je 2 maanden gratis naar Disney Plus kijkt. Probeer je Disney Plus liever een maandje? Dat komt hieronder ook aan bod.

Stap 1: ga naar Disney Plus

Klik op deze link om naar Disney Plus te gaan. Vul hier je e-mailadres in en klik vervolgens op de blauwe knop doorgaan.

Vul hier het e-mailadres in waarmee je een abonnement wil afsluiten.

Stap 2: e-mailadres bevestigen

In de volgende stap bevestig je jouw e-mailadres en kan je kiezen of je aanbiedingen en updates van Disney Plus wil ontvangen. Als je die wilt ontvangen vink dan de knop hier aan. Klik vervolgens op de blauwe knop akkoord en doorgaan.

Bevestig je e-mailadres en kies of je aanbiedingen van Disney Plus wil ontvangen.

Stap 3: e-mailadres verifiëren

In de volgende stap moet je het door jou ingevulde e-mailadres verifiëren. Je hebt intussen een verificatiecode ontvangen in je mailbox. Vul deze zescijferige code hier in en klik op de blauwe knop met doorgaan.

Vul hier de zescijferige code in die je in je mailbox hebt ontvangen.

Stap 4: wachtwoord kiezen

Nu je jouw e-mailadres hebt gevalideerd is het tijd om een wachtwoord aan te maken. Kies een veilig en uniek wachtwoord. Let op: gebruik nooit eenzelfde wachtwoord op meerdere platformen. Je kan op deze pagina aanvinken of je meteen wil uitloggen op alle apparaten. Als dit je eerste abonnement is kan je dit vakje leeg laten. Zodra je een wachtwoord hebt gekozen klik je op de blauwe knop doorgaan.

Kies een veilig wachtwoord en ga verder.

Stap 5: de betaling

In deze laatste stap kan je kiezen voor een maandabonnement of jaarabonnement. Wil je 2 maanden gratis per jaar Disney Plus kijken? Kies dan voor een jaarlijks abonnement. Je krijgt dan 15% korting en dus 2 maanden gratis.

Probeer je Disney Plus liever eerst uit? Kies dan voor een maandelijks abonnement. Je zit dan nergens aan vast en kan het abonnement elke maand opzeggen. Zo kan je Disney Plus net zo lang uitproberen als je zelf wil.

Selecteer vervolgens je betaalmethode. In België kan je kiezen uit creditcard of PayPal. Je kan dus helaas niet voor Bancontact kiezen.

Vul je gegevens in en klik onderaan de pagina en klik op de blauwe knop akkoord en abonneren.

Kies hier een abonnement en vul je gegevens in.

Gefeliciteerd! Je hebt nu een Disney Plus abonnement en kan meteen beginnen met streamen. Veel streamplezier!

disney+ontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen