Orange België

Op 15 januari trekt Orange Belgium zijn prijzen op. Anders dan voorheen gedacht zal deze prijsstijging niet enkel particulieren treffen.


Op 15 december kondigde Orange Belgium een reeks prijsstijgingen aan die een maand later zouden ingaan. Nu de prijzen stilaan gaan stijgen, wordt duidelijk dat de prijsstijgingen ook betrekking hebben op zakelijke klanten. Anders dan eerst gedacht worden niet enkel particuliere klanten getroffen door de duurdere tarieven.

Orange trekt zijn tarieven op vanwege de stijgende inflatie. Voor die nieuwe, hogere prijzen krijgen klanten iets meer mobiele data om te verbruiken. Voor klanten die enkel de vaste telecomdiensten van Orange gebruiken, komt er ook een prijsstijging. Zij zien echter geen tegemoetkoming van de operator.

Maak je gebruik van Oranges Love-aanbod, en heb je een Go-abonnement bij Orange. Dan word je wel enigszins tegemoetgekomen: de telecomoperator verhoogt de kortingen op Go-abonnementen in de combopacks.


Prijsstijgingen Orange

Voor een overzicht van alle prijswijzigingen kan je terecht op de website van Orange.

Bron: Orange
Bron: Orange

Als klant zal je het nieuwe bedrag automatisch op je rekening zien verschijnen vanaf 15 januari 2023. Ben je niet akkoord met deze prijsstijging en zou je liever naar een andere operator overstappen? Dan is het mogelijk om je contract schriftelijk op te zeggen, zonder dat je daar een boete voor moet betalen.


Arthur is gepassioneerd door muziek, films en games en linuxgebruiker in zijn vrije tijd. Volgens hem zit achter alles, ook de nieuwste technologie, een verhaal dat hij met plezier uitpluist.