Nieuws

MSI lanceert laptops met 40-series gpu’s

Gisteren lanceerde MSI nieuwe laptops met Intel-processors van de 13de generatie en Nvidia’s 40-series gpu’s. Dit is wat je mag verwachten.

Op MSIology, het lanceringsevent voor de nieuwe line-up van laptops, werden gisteren heel wat nieuwe toestellen aangekondigd. In de nieuwe reeksen zit voor iedereen wat wils, of je nu op zoek bent naar een toestel dat voornamelijk voor kantoorgebruik moet dienen of voor entertainment na de uren. Ook voor content creators en andere creatievelingen zijn er specifieke toestellen te vinden. In de line-up zitten bovendien een aantal echte werkpaarden die sterke prestaties moeten neerzetten.

Laptops met 40-series gpu’s

Nieuwe toestellen zijn te vinden in de Stealth-reeks. Het chassis van deze laptops werd geredesigned en weegt minder dan 2 kilogram door de magnesium-legering waaruit hij vervaardigd is. Dat maakt het toestel de ideale compagnon voor de reizende gamer. Zes speakers die trilateraal opgesteld zijn tillen de geluidservaring naar een volgend level. De gloednieuwe Intel-CPU van de dertiende generatie en Nvidia 40-series gpu’s zorgen ervoor dat je zonder problemen al je games kan spelen in QHD-resolutie en 240 frames per seconde. De toestellen zullen beschikbaar zijn in verschillende configuraties en in zowel een witte als zwarte variant.

Daarnaast is er ook de gekende Titan-reeks: laptops die het beste van het beste proberen te bieden op vlak van performance en functionaliteit. Ook hier kan je rekenen op de nieuwste CPU’s van de 13de generatie en Nvidia’s meest recente gpu’s om het toestel van rekenkracht te voorzien. Om die krachtige componenten koel te houden werd een speciale vapor chamber-koeler ontworpen – het meest high end koelsysteem in een laptop tot vandaag. Ook het 4k 144Hz Mini-led display is top-end.

Iets of wat gelijkend op die Titan-laptops zijn de toestellen uit de Raider-reeks. Je kan ze gemakkelijk herkennen aan de indrukwekkende matrix led-strip aan de voorkant van de laptop. De Raider GE HX komt zelfs met een slim touchpad: een touchpad waarop je verschillende macro’s kan programmeren.

De verschillende toestellen uit MSI’s line-up. | Beeld: MSI

Voor alledaagse gamers is er dan weer de Cyborg-reeks. De laptops krijgen een blauwe backlight voor het toetsenbord en zien er over het algemeen futuristisch uit. Deze toestellen komen met een 144 Hz Full-HD-scherm. Zo kan je al je games spelen met hoge framerates.

Creatieve toestellen met 40-series gpu

Voor creatievelingen is er dan weer de Creator Z-series. Deze toestellen zijn door en door gemaakt om je creaties mee vorm te geven. Ze zullen ook allemaal geleverd worden met de MSI Pen zodat je jouw creativiteit naar hartenlust kan uitleven op het touchscherm. De laptops zijn bovendien convertible: je kan het scherm volledig doordraaien om het toestel in een tablet te transformeren.

Benieuwd naar wat deze laptops exact te bieden hebben? Wil je meer nieuws over de nieuwste laptops? Hou dan zeker TechPulse in het oog.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business