Nieuws

Beelden Motorola Edge 40 Pro gelekt vóór lancering 

edg 40 pro
Op Twitter zijn er beelden uitgelekt van de Motorola Edge 40 Pro. Het is de eerste Motorola-telefoon die de Snapdragon 8 Gen 2-chipset krijgt.

Wie anders dan Evleaks deelde de eerste beelden van de Motorola Edge 40 Pro. Dat is de naam die de Moto X40 Pro in onze contreien krijgt. Verwacht wordt wel dat Motorola dat ook zelf snel bekend gaat maken, zeker nu de beelden online circuleren. De Moto X40 in China (hetzelfde toestel, dus), kwam in China eind vorig jaar al op de markt. 

Edge 40 Pro met Snapdragon 8 Gen 2 

Motorola volgt de trend van andere merken en rust zijn nieuwe vlaggenschip uit met de razendsnelle Snapdragon 8 Gen 2-chipset. De hoofdcamera is 50 MP sterk en ook de groothoeklens kan beelden schieten in 50 MP. De telefotolens krijgt 12 MP, terwijl de selfiecamera 60 MP telt. 

Motorola zou daarnaast ook willen uitpakken met een straf display, dat naar verluidt 6,67 inch groot is. Het oledpaneel krijgt een verversingssnelheid van 165 Hz en Full-HD+-resolutie. Verder zou de Motorola Edge 40 Pro IP68-gecertificeerd zijn, wat hem dus stof- en waterdicht maakt. 

Snellaadtechnologie van 125 W en een flinke batterij van 4.600 mAh moeten de krachtpatser van het nodige accusap voorzien. Draadloos opladen kan naar verluidt aan 15 W. Aangezien de info zich via officieuze weg als een lopend vuurtje verspreid, wordt verwacht dat Motorola de komende dagen zelf met de officiële aankondiging komt. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business