Nieuws

Avaya prolonge son crédit gratuit

Communicatiespecialist Avaya en zijn afdeling Avaya Financial Services verlengen een aantal bestaande financieringsprogramma’s waarbij gratis krediet wordt gegeven. Het gaat om programma’s die gericht zijn op Avaya IP Office (KMO-markt) en Avaya Enterprise.

De financieringsprogramma’s werden twee jaar geleden al opgezet, en worden nu verlengd tot september 2009. Volgens Avaya is de vraag om financieringsmogelijkheden de afgelopen twaalf maanden sterk toegenomen. Zowel de eindklanten als de partners van Avaya vroegen naar flexibele financieringsopties. Met de verlenging van deze programma’s wil Avaya de financieringsopties aantrekkelijker maken voor partners en klanten, met name bij de KMO.
 
"Door de economische teruggang is liquiditeit de belangrijkste zorg voor veel Europese bedrijven,” zegt managing director Alain Huys van Avaya Belux. “Het is onder deze omstandigheden moeilijk om investeringen te rechtvaardigen, zelfs als het gaat om bedrijfskritische technologie. Dat geldt vooral voor de middelgrote ondernemingen. Leasing vormt dan een kosteneffectieve benadering en we hebben dan ook heel wat meer aanvragen. Het nul-procentaanbod van AFS stelt klanten in staat te blijven investeren in technologie en efficiëntievoordelen te behalen."
 
Het programma voor IP Office, dat in oktober 2007 van start ging, is verlengd tot 30 september 2009. AFS heeft ook de leasetermijn verlengd van twee naar drie jaar. De minimale contractomvang is verlaagd naar 3500 euro. Op die manier heeft een grotere groep kmo’s toegang tot de Avaya-technologie.
 
Ook het aanbod voor de enterprise markt is verlengd tot september 2009. In beide programma’s is geen sprake van restwaarde, rente of aanbetalingen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business