Nieuws

Avaya helpt cashflowprobleem kanaal oplossen

Avaya Financial Services (AFS) introduceert het Advanced Funding Programme (AFP). Dit nieuwe financiële product is ontwikkeld om in de huidige economische situatie de cashflow van channel-partners te vergroten en hun kredietmogelijkheden te verruimen.

Volgens de meeste overeenkomsten ontvangen resellers en integratoren vaak pas geld nadat een project is afgerond. De projectduur is voor elke installatie weer anders. Dit leidt vaak tot moeilijkheden voor wat betreft de cashflow. Met AFP als onderdeel van een contract betaalt AFS aan geaccrediteerde Avaya-distributeurs alle materiaalkosten op voorhand. Avaya-businesspartners ontvangen vooraf vijftig procent van de installatiekosten. Het resterende bedrag ontvangt de businesspartner na afronding van een opdracht.
 
 “Cashflow is voor veel bedrijven hun grootste zorg,” zegt Paul Fazakerley, Europees programmadirecteur van AFS. “Wij begrijpen de uitdagingen waar het indirecte kanaal mee te maken heeft. In deze lastige economische tijd vergroot ons Advanced Funding Programme de cashflow van zowel distributeurs als businesspartners en helpt het bij het verruimen van hun kredietmogelijkheden.”
 
Dit is niet de eerste maatregel die Avaya neemt om het kanaal te ondersteunen. Eerder werd al op verzoek van de businesspartners en hun klanten, de aanbieding van een nul-procentfinanciering verlengd. “Hiermee bieden we de juiste middelen om bedrijven door deze zware tijd heen te slepen,” zegt Fazakerley. “Op deze manier hebben ze meer financiële mogelijkheden om te investeren in essentiële kantoorapparatuur.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business