Nieuws

Progress Software Awards voor twee Belgische bedrijven

Progress Software heeft negen van zijn Europese partners onderscheiden met Partner of the Year Awards 2008. Onder de negen winnaars bevinden zich de Belgische bedrijven Intris en Continuans.

De Progress Partner Awards zijn bedoeld voor het stimuleren van innovatie en als erkenning van de partners en hun oplossingen. Progress haalt ongeveer de helft van zijn omzet via het partnerkanaal.
 
Progress Software kende Intris NV de Partner of the Year Award Southern Region toe. Het bedrijf, opgericht in 1994, is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke softwarepakketten voor de transport- en logistieke sector. Intris biedt zijn klanten Service-Oriented Architecture (SOA) gebaseerd op OpenEdge en Sonic ESB van Progress Software. Het bedrijf uit Berchem heeft ook vestigingen in Nederland en Italië. “Mede dankzij de samenwerking met Progress Software en het gebruik van deze technologie is Intris in staat geweest om door te groeien tot één van de leidinggevende solution providers in de logistieke markt in Europa.” Patrick Van De Looverbosch, Managing Director Intris Group. 
 
Continuans werd door Progress Software beloond als beste nieuwkomer. Het Hasseltse bedrijf legt zich exclusief toe op het ontwikkelen, exploiteren en implementeren van de Continuans ERP-oplossing. Deze oplossing is gebaseerd op de volledig geïntegreerde Tracking & Tracing Engine van Progress Software. Continuans richtte zich aanvankelijk op de medische sector. In de loop der jaren optimaliseerde Continuans zijn oplossingen voor elk bedrijf dat met een beperkt budget zijn bedrijfsprocessen op een professionele manier wil beheersen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business