Nieuws

Westcon verdeelt Siemens Enterprise Communications

De gespecialiseerde distributeur Westcon Group heeft zich aangesloten bij het Go Forward partnerprogramma van Siemens Enterprise Communications (SEN Group).Westcon is vanaf oktober 2009 een value add SEN groep distributeur die alle Siemens Open, IP-gebaseerde communicatie oplossingen aanbiedt aan haar resellers, inclusief Siemens OpenScape Office. De overeenkomst geldt voor heel Europa.

De overeenkomst biedt Westcon de mogelijkheid haar bestaande aanbod van Unified Communications (UC) en geconvergeerde communicatie oplossingen uit te breiden. Westcon kan zijn resellers nu toegang bieden tot een uitgebreider productportfolio.

"Naarmate Unified Communications een haalbaar voorstel wordt voor vele Europese organisaties is het belangrijk dat we een alomvattend productportfolio kunnen aanbieden om resellers te ondersteunen en de eindgebruikers te kunnen voorzien in hun operationele behoeften,” zegt David Grant, vice president Europa van Westcon Convergence. “Naast het verbeteren van de productiviteit is de IP-gebaseerde communicatietechnologie ook een manier om de kosten aanzienlijk te verlagen. Dit partnerschap met Siemens biedt ons de mogelijkheid onze resellers te ondersteunen met een geavanceerd niveau van geconvergeerde communicatietechnologieën om aan de stijgende vraag naar IP-telefonie en Unified Communications oplossingen tegemoet te komen."

Westcon biedt vanaf oktober 2009 alle SEN groep Enterasys netwerkoplossingen en Siemens SME communicatie oplossingen aan, inclusief het IP-gebaseerde UC platform OpenScape Voice dat beschikbaar zal zijn vanaf 2010.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business