Nieuws

Cisco breidt financieringsmogelijkheden uit

Netwerkspecialist Cisco wil zijn partners extra financiële mogelijkheden bieden om zijn producten te verkopen. Het ‘Easylease zero percent financing’ programma wordt uitgebreid tot alle producten en diensten van Cisco en de maximale grootte van de transactie wordt verdubbeld tot een kwart miljoen euro. Dat maakte Cisco bekend tijdens zijn Partner Velocity conferentie.

“De budgetten voor investeringen zijn beperkt,” weet Tim Shockley, directeur van Cisco Capital in Europa. “Daarom willen we met onze financieringsopties klanten en partners helpen om toch te kiezen voor de beste technologische producten.” Cisco gaat er van uit dat het aanbieden van ICT-producten en diensten met financieringsopties een blijvend verschijnsel wordt in Europa. Ook in de Verenigde Staten is dat al het geval. Momenteel financiert Cisco in Europa maar 10 procent van zijn verkopen, verwacht wordt dat het aantal financieringen zal stijgen tot 20 procent.
 
Met de nieuwe financieringsmogelijkheden hoopt Cisco vooral middelgrote ondernemingen over de streep te trekken. Het financieringsprogramma is alleen van toepassing voor aankopen die geplaatst worden via partners die door Cisco gecertificeerd zijn. Voorwaarde is wel dat Cisco-materiaal minstens 70% uitmaakt van de totale dealwaarde.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business