Nieuws

Trend Micro krijgt Tolly-certificaat

Beveiligingsspecialist Trend Micro kreeg een Tolly-certificaat voor zijn Data Loss Prevention oplossing. The Tolly Group is een onafhankelijk IT-onderzoeksbureau dat producten, diensten en componenten op het gebied van informatietechnologie certificeert.

The Tolly Group onderzocht twee DLP-oplossingen voor eindpunten: Trend Micro DLP voor eindpunten versie 5 en McAfee™ Host Data Loss Prevention versie 3. In zijn onderzoeksrapport constateert The Tolly Group dat de DLP-oplossing van Trend Micro de beste bescherming biedt tegen het verlies van gevoelige gegevens via Windows XP-eindpunten.
 
Volgens The Tolly Group beschermt het DLP-pakket van Trend Micro de meeste gegevenskanalen en biedt daarnaast de beste controle. Verder ondersteunt de oplossing van Trend Micro een groter aantal applicaties en databeschermingsscenario’s. Het onderzoek prijst verder de intuïtieve beheerconsole en workflow engine en wijst er op dat de Trend Micro-oplossing gebruiksvriendelijk is, mede doordat deze het normale gebruik van applicaties niet verstoort.
 
The Tolly Group richtte zich bij het onderzoek op het vermogen van een oplossing om gevoelige gegevens en intellectueel eigendom te definiëren en te beschermen tegen een groot aantal bedreigingen. De onderzoeksgroep onderzocht ook het gebruiksgemak en of een bedrijf met behulp van de DLP-oplossing voldoet aan de regelgeving.
 
Trend Micro DLP is onderdeel van Trend Micro™ Enterprise Security – een geïntegreerd pakket van contentbeveiligingsproducten, -diensten en -oplossingen. Dit pakket maakt gebruik van het Trend Micro™ Smart Protection Network™. Trend Micro Enterprise Security biedt maximale bescherming tegen opkomende bedreigingen en minimaliseert tegelijkertijd de kosten en complexiteit van beveiligingsbeheer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business