Nieuws

Intel-resellers zaten dagenlang vast in Dubai (update)

De aswolk van de vulkaanuitbarsting op Ijsland hield een aantal Belgische resellers en distributeurs van Intel dagenlang vast in Dubai. Er waren nauwelijks nog vluchten naar Europa.

Alles samen namen een twaalftal Belgen deel aan de Intel Solutions Summit van Intel in het luxueuze Dubai. Door de aanhoudende sluiting van het Europese luchtruim, konden ze lange tijd Dubai niet uit.
 
De problemen begonnen vorige week donderdag toen de eerste deelnemers Dubai wilden verlaten. De sluiting van het Britse en Duitse luchtruim zorgde er voor dat onder meer alle Lufthansa vluchten geannuleerd werden. De meeste gestrande reizigers wdrden niet of nauwelijks geholpen door de luchtvaartmaatschappijen. Sommigen kregen te horen dat ze pas tien dagen later een terugvlucht kregen.
 
Ook de redactie van IT Reseller zat lange tijd vast in Dubai. Pogingen om eerst via Frankfurt en later Genève terug te keren mislukten, uiteindelijk lukte het met een tussenstop van enkele dagen in Athene toch via een Wenen en Schiphol. Een Tsjechische collega die met de auto uit Griekenland wilde terugrijden, werd aan de grens met Macedonië een nacht lang vestgezet in een vluchtelingenkamp en keerde uiteindelijk naar Athene terug.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business