Nieuws

Mitel breidt aantal resellers uit

Communicatiespecialist Mitel heeft de afgelopen maanden een partnership gesloten met vier nieuwe resellers: Nexis, Nextiraone, Fonitel, en LB Computer Systems. Zij bieden organisaties ICT-totaaloplossingen aan en nemen voortaan Mitel-oplossingen mee op in hun portfolio.

Voor Mitel betekent het partnership dat het zijn oplossingen nu in verschillende regio’s in Vlaanderen, maar ook in Brussel en Wallonië kan aanbieden. Vooral bij Nexis ligt de focus op deze twee laatste regio’s, terwijl Nextiraone voornamelijk ICT-oplossingen aanbiedt aan grotere organisaties in heel België. Met Fonitel als partner bereikt Mitel nu ook de KMO-markt in Vlaanderen en LB Computer Systems is dan weer vooral gericht op de Limburgse markt.
 
Volgens Mitel kiezen de vier nieuwe partners voor Mitel omdat het een solide partner is met een uitgebreid portfolio aan kwalitatieve IP-communicatieoplossingen en Unified Communications (UC) voor organisaties. Mitel staat daarbij naar eigen zeggen garant voor een kwalitatieve service, onontbeerlijk voor deze nieuwe partners.
 
"Als ICT integrator die totaaloplossingen aanbiedt op het vlak van communicatie, willen wij onze klanten naast goede technologie ook advies, service en optimalisatie aanbieden,” zegt Tom Van Acker, sales & marketing manager bij Fonitel “We hebben dan ook niet alleen omwille van de verregaande applicaties en integratiemogelijkheden (zowel met SUN, thin clients als Microsoft) voor de IP-telefonie oplossingen van Mitel gekozen. Hun kwalitatieve service met ondermeer opleidingen ter plaatse en permanente telefonische bijstand hebben ook een belangrijke rol gespeeld in onze keuze."

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business