Nieuws

Topsprekers op Canalys Channels Forum

Het Britse channel onderzoeksbureau Canalys wist een rist mooie namen te strikken voor het Canalys Channels Forum dit najaar. Onder meer de grote bazen van HP en AMD staan op de agenda.

Canalys organiseert op 5 en 7 oktober in Barcelona een nieuwe editie van zijn Channels Forum. Tijdens deze driedaagse wordt een beeld geschetst over de evoluties in de IT-markt en hoe resellers daarop moeten inspelen. Het forum bekijkt onder meer de kansen voor resellers in cloud computing en software as a service, en maakt resellers ook wegwijs in het gebruik van social media. Veel aandacht zal ook gaan naar producten rond mobility. Vorig jaar organiseerde Canalys over mobility zelfs een volledige conferentie.
 
De sprekerslijst oogt alvast indrukwekkend. Naast de eigen analisten lals CEO Steve Brazier, spreken onder meer ook HP CEO Mark Hurd en AMD CEO Dirk Meyer. Ook Allison Watson, bij Microsoft wereldwijd verantwoordelijk voor het partnerkanaal, staat op de agenda, net als Mike Rhodin van de software groep binnen IBM.
 
Inschrijven kan voor resellers alleen op uitnodiging van sponsors van het event.  Meer info over programma en registratie is te vinden op de website van Canalys.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business