Derco Systems wint Harley Davidson van Ingram Micro

Derco Systems uit Ronse is de winnaar geworden van de jaarlijkse tombola-incentive van distributeur Ingram Micro. Van 3 mei tot en met 24 juni konden resellers loten winnen voor de tombola door een aantal geselecteerde producten aan te kopen.

Per aankoopschijf van 250 euro op deelnemende merken kreeg de reseller één, soms twee lotterij tickets toegekend.  Na afloop van de actie werden op deze manier ruim 192.000 lotnummers toegewezen, wat wijst op het succes van de actie. Onder de winnaars werd een topprijs verloot. De winnaar kon kiezen tussen een Harley Davidson motor of een SmartForTwo auto. Winnaar Hugo Deruyck koos voor de Harley.
 
Op 25 juni vond een eerste preselectie plaats: deelnemende resellers werden onderverdeeld in 3 categorieën, in functie van hun zakencijfer 2009 en het aantal verzamelde tickets. Op die manier wou Ingram Micro voornamelijk elke reseller een faire kans om als finalist uit de bus te komen.
Uit elk van de 3 urnes werden immers 3 namen geloot en deze bedrijven werden uitgenodigd op de finale trekking.
 
Deze vond plaats op donderdag 1 juli, onder aanwezigheid van de finalisten, enkele deelnemende leveranciers en het Ingram Micro management. Ook Kim Gevaert, ambassadrice voor SOS Kinderdorpen, was aanwezig. Wettelijk gezien kan een tombola georganiseerd worden wanneer dit ten goede komt aan een goed doel. Ingram Micro is sinds 2007 een vaste partner van SOS Kinderdorpen, een wereldwijde organisatie die zich ontfermt over het lot van weeskinderen en achtergelaten jongeren.
 
De opbrengst van de tombola gaat naar een IT-infrastructuur project in een kinderdorp in aanbouw in Kinshasa, de hoofdstad van Congo, waarvan Vincent Kompany en Kim Gevaert respectievelijk peter en meter van zijn. Ingram Micro overhandigde daartoe een mooie cheque van 15.000 euro aan SOS Kinderdorpen.
 
De onschuldige hand van Kim Gevaert haalde dus Derco Systems NV uit Ronse (met ook winkels in Oudenaarde en Avelgem) als grote winnaar uit de urne. “. Iedereen heeft kans om winnen en dit maakt het telke jare steeds weer de moeite om  deel te nemen aan deze campagne,” zegt gedelegeerd bestuurder Hugo Deruyck van Derco Systems. Hij was tijdens de trekking ontroerd door de verwezenlijkingen van SOS Kinderdorpen. “Hier zie je maar al te duidelijk dat het ingezamelde geld  100% wordt besteed aan dit goede doel. We vernamen dat men voor de opgerichte schooltjes computermateriaal nodig heeft, daarom willen we met de Harley Davidson een  rondtoer organiseren om computers en bijhorigheden in te zamelen en te schenken aan SOS kinderdorpen.” In najaar wil Deruyck ook een motortreffen organiseren voor andere motorfanaten onder de resellers, ten voordele van SOS Kinderdorpen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business