Brocade kiest voor TD Azlan

TD Azlan, de value add afdeling van Tech Data, is distributeur geworden van de netwerkproducten van Brocade. TD Azlan zoekt nu resellers die deel willen uitmaken van het Brocade Alliance Partner Network programma.

Opslagspecialist Brocade nam twee jaar geleden netwerkleverancier Foundry over. Het zijn die producten die nu door TD Azlan verdeeld gaan worden. Brocade kiest bewust voor een exclusieve distributie. “We willen overdistributie voorkomen,” zegt country manager Belux Steven De Ruyver. “TD Azlan zal ons actief mee ondersteunen bij de verdere uitbouw van het Brocade Alliance Partner Network programma.
 
Ook inzake resellers is het niet de bedoeling om met grote aantallen te werken. “We zijn niet op zoek naar een groot netwerk van dozenverkopers die met elkaar een moordende concurrentie aangaan,” zegt channel manager Belux Berry de Jong van Brocade. “We willen een beperkt aantal experts die mee de architectuur kunnen uittekenen, en met consultancy en service toegevoegde waarde kunnen leveren.”
 
Brocade zelf vindt het een voordeel dat de netwerkproducten van Brocade nog nauwelijks bekend zijn in onze markt. “Zo kunnen we de markt en het kanaal dus op een gezonde en evenwichtige manier uitbouwen,” zegt De Jong.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business