Nieuws

Anoniem online: bescherm je privacy

Anoniem surfen
Meer dan ooit maakt de moderne surfer zich zorgen om zijn privacy. We leggen daarom bloot hoe je surfsporen effectief uitwist, hoe je online je anonimiteit garandeert, en hoe je onder de radar blijft tijdens het surfen en zo ongewenste meekijkers weert.

Special: XL notebooks

Deze maand verwelkomen we een berg desktopvervangende notebooks in ons testlab. Welke is het meest geschikt voor werk en/of school?

TV 2.0

Een computer in de woonkamer, aangesloten op een flatscreen-tv, en met het gebruiksgemak van een videorecorder… een droom die in 2010 eindelijk werkelijkheid wordt? Deze praktische gids gaat het allemaal voor je na.

 
LCD-schermen
In deze massatest gaan we na hoe het gesteld is met de beeldkwaliteit van betaalbare 22 inch LCD-schermen. Krijg je wel voldoende waar voor je geld, en hoe verhouden ze zich tot meer professionele schermen?

 

Gratis: G Data Antivirus Boot-CD 2011

Wat mag absoluut niet ontbreken in de toolkit van iedere serieuze pc-gebruiker? Een goede antivirus boot-cd, natuurlijk. Zo’n schijfje is het laatste redmiddel voor wie te maken krijgt met een zwaar geïnfecteerde pc en onwerkbare Windows-installatie.

PC Magazine geeft je daarom helemaal gratis de G Data Antivirus Boot CD versie 2011. Je hoeft weinig meer te doen dan je computer opstarten vanaf deze cd (controleer eerst in het BIOS of het optische station als eerste wordt aangesproken). Er komt dus geen installatie bij te pas; alles werkt rechtstreeks vanaf cd, en de Nederlandstalige interface spreekt voor zich.

De meegeleverde virusdefinities dateren van 31 augustus 2010, maar als je pc een netwerkverbinding vindt tijdens het booten, dan kun je de database updaten voor de perfecte scan. Hou het veilig!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business