Het Nederlandse Eminent presenteert een lichte, compacte laptoplader die op de meeste moderne laptops moet passen. De accessoire wordt geleverd met 11 opzetstukjes en voltageregeling voor het juiste model. De EM3965 weegt 265 gram en is volgens de fabrikant minder dan 2 cm dik, zodat deze 90W-adapter eenvoudiger kan worden meegenomen onderweg. Eminent geeft zijn […]


Het Nederlandse Eminent presenteert een lichte, compacte laptoplader die op de meeste moderne laptops moet passen. De accessoire wordt geleverd met 11 opzetstukjes en voltageregeling voor het juiste model.

De EM3965 weegt 265 gram en is volgens de fabrikant minder dan 2 cm dik, zodat deze 90W-adapter eenvoudiger kan worden meegenomen onderweg.

Eminent geeft zijn accessoire standaard 11 verschillende opzetstukjes mee voor het juiste formaat en kan gratis tot 14 aanvullende soorten leveren als het juiste exemplaar niet aanwezig is. De fabrikant belooft dat de EM3965 automatisch het juiste voltage instelt als de accessoire eenmaal is aangesloten.
 


Als extra is een kleine display voorzien die het juiste voltage toont. Beschermingen tegen oververhitting, kortsluiting of overbelasting zijn ingebouwd. Voor deze lichte luxe vraagt Eminet 64,99 euro. De EM3965 is vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar.