Nieuws

Brocade helpt partners rond convergentie en cloud

 

Het vernieuwde Brocade Alliance Partner Network (APN) beloont partners die investeren om beter in te kunnen spelen op technologische trends zoals virtualisatie, netwerkconvergentie en cloud computing.
 
Naast dit nieuwe initiatief introduceert Brocade ook een reeks intelligente, aanpasbare tools om de kwaliteit van de samenwerking met de channelpartners te verbeteren. Zo moeten de partners het best mogelijke resultaat uit hun samenwerking met Brocade halen.
 
Expertise als incentive
Brocade introduceerde eerder dit jaar Brocade One, een nieuwe netwerkarchitectuur en strategie die de complexiteit van applicatievirtualisatie vereenvoudigt. Om het APN-programma te laten aansluiten bij de nieuwe strategie, heeft Brocade enkele aanpassingen doorgevoerd.
 
Brocade heeft een programma ontwikkeld dat partners beloont die investeren in kennis en vaardigheden om tot een betrouwbare adviseur uit te groeien. De verschillende partnerniveaus van het APN-programma zijn vooral gericht op de uitbreiding van expertise. Partners ontvangen een extra beloning wanneer ze certificeringen en accreditaties behalen, of aantonen goede kennis te hebben van convergente technologieën.
 
Nieuwe programma’s
Om het APN-programma verder te versterken introduceert Brocade ook enkele nieuwe initiatieven voor channelpartners. Het gaat onder meer om de Brocade Value Incentive Programs (VIP). Die bestaan uit zogenaamde pay-for-performance programma’s die gericht zijn op de geleverde kwaliteit. Hierdoor kunnen partners op een cumulatieve basis hun incentives verhogen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business