Nieuws

Fujitsu's server voor de kleine ondernemer

Fujitsu richt zich met zijn nieuwe Primergy-microserver op de kleine ondernemer met grote IT-wensen. Het instapmodel draait op een stevige AMD-processor en is energiezuinig.
 

Volgens Fujitsu hebben startende bedrijven steeds vaker behoefte aan een efficiënte IT-oplossing. Het zegt dat de nieuwe PRIMERGY MX130 S1 micro server eenvoudig gebruiksklaar kan worden gemaakt en beheerd. De mini-server produceert 19dB aan geluid en moet zo in een klein kantoor kunnen staan waar geen ruimte is voor een aparte serverruimte.
 

De MX130 S1 kan optioneel worden uitgerust met Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation en heeft tot maximaal 16 GB error correcting (ECC)-geheugen in huis voor het draaien van zakelijke software. Er is plaats voor extra opslag via de aanwezigheid van twee 3,5-inch SATA-schijven en zes 2,5-inch SATA-schijven. De Fujtitsu-budgetserver draait op een AMD Athlon® IITM X2.
 

Fujitsu belooft dat dit PRIMERGY-instapmodel, net als andere modellen uit deze lijn extreem energiezuinig is en heeft RAID-ondersteuning toegevoegd voor eventuele dataduplicatie. Vanaf december kan de kleine ondernemer deze microserver aanschaffen voor 361,79 euro inclusief btw.
 

amdbudgetbusinessecc-geheugenfujitsuitresellerproductsataserverwindows server 2008

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals