Nieuws

Netbook met luxe speakers van Toshiba

Toshiba brengt een nieuwe mini-laptop op de markt die mikt op de muziekliefhebber. De aanstaande NB520 heeft ingebouwde Harman/Kardon speakers in de polssteun.

Een van de leukste extra’s van dit nieuwe Toshiba-model is het vermogen een mp3-speler aan te sluiten en muziek via de hoogwaardige speakers af te spelen zonder de netbook aan te hoeven zetten. Daarnaast beschikt de mini-notebook over usb-poorten, die externe usb-apparatuur kan opladen of het nu aanstaat of niet. Het is dan wel nodig om de netbook op een stroombron te hebben aangesloten.

Voor de rest heeft de NB520 weinig opvallende verschillen met andere moderne netbooks. Naast een 1,5 GHz Intel Atom N550 processor vinden we 1 GB aan werkgeheugen en een harde schijf die een maximale opslagcapacitieit van 250 GB heeft. Wel weer bijzonder zijn de opvallende kleuren, die variëren van koper tot limoengroen.

Toshiba zal de NB520 en NB500, een goedkoper model dat geen Harman/Kardon speakers heeft, in het eerste kwartaal van 2011 op de Belgische markt brengen. Een verkoopprijs is voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business