Nieuws

Alain Valluy nieuwe EMEA Channel Leader bij Brocade

Brocade heeft Alain Valluy aangesteld als nieuwe Europese directeur voor het kanaal. Het bedrijf zet duidelijk in op de versterking van zijn kanaalstrategie in de EMEA-regio.

De benoeming past binnen het nieuwe en uitgebreide partnerprogramma dat Brocade onlangs lanceerde. Valluy zal voor Brocade de kanaalstrategie verder ontwikkelen. De doelstelling is om samen met het verkoopnetwerk het aantal kanaalpartners – en zo de verkoopcijfers – te verhogen. Valluy’s expertise moet Brocade helpen zijn aandeel in de Europese markt te vergroten. Het bedrijf wil zich daarbij vooral richten op de relaties met een aantal essentiële kanaalpartners en distributeurs.

“Bedrijven willen minder complexiteit en minder kosten in hun IT-infrastructuur”, zegt Alain Valluy. “Ze willen optimaal gebruik maken van nieuwe modellen, zoals convergente infrastructuur en cloud computing.” Brocade’s oplossingen voor het gevirtualiseerde datacenter spelen daar op in. “Met Brocade kunnen channelpartners hun klanten in de praktijk de nagestreefde efficiëntie aanbieden.”

Twintig jaar ervaring
Alain Valluy brengt bijna twintig jaar ervaring rond verkoop, marketing en business development naar Brocade. Tot zijn overstap naar Brocade was hij Europees verkoopdirecteur bij HP ProCurve. Hij was er verantwoordelijk voor de hervorming van de Europese verkooporganisatie en het vernieuwde go-to-market model. Voorheen was Valluy ook country manager van HP ProCurve in Frankrijk en werkte hij onder meer voor CompuServe, ECS en Alcatel.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business