Nieuws

interAct distribueert SonicWALL

Datacenterspecialist interAct heeft een distributieovereenkomst afgesloten met SonicWALL. Het partnerschap past binnen de groeistrategie van SonicWALL in België en Luxemburg.

Dankzij de overeenkomst kan interAct – eerder dit jaar overgenomen door Ingram Micro en in het bedrijf geïntegreerd als Value Division – zijn portfolio uitbreiden met oplossingen rond netwerkbeveiliging, next generation firewall leveraging, application intelligence, control & visualization, backup & recovery, SSL VPN en e-mailbeveiliging.

Meer marktaandeel
Via de deal met interAct kan SonicWALL zijn producten naar eigen zeggen breder in de markt zetten. “We willen onze aanwezigheid in België en Luxemburg versterken”, zegt Dominique Honnay, Europees directeur voor distributie bij SonicWALL. “Het doel is zo ons marktaandeel in de datacentermarkt te vergroten.” SonicWALL rekent daarbij op de ondersteuning die interAct biedt op het vlak van marketing, verkoop en technische support.

In het portfolio van interAct bevinden zich onder meer ook de producten van i365 en Marathon, die op databescherming en -beschikbaarheid zijn gericht. Met SonicWALL breidt interAct zijn aanbod rond security gevoelig uit. “De toevoeging van SonicWALL laat ons toe ons beter te positioneren”, vindt Rudi Lenaerts, CEO van interAct. “We reiken onze resellers de oplossingen aan die ze nodig hebben om te kunnen concurreren en nieuwe business te winnen in een markt die technisch moeilijk en uiterst competitief is. SonicWALL versterkt zo onze positie in de markt."

 

businessinteractitresellersonicwall

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals