Nieuws

Franky Van Damme nieuwe CEO bij Ordina

Ordina Belgium heeft Franky Van Damme benoemd tot gedelegeerd bestuurder en CEO. Hij wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van Ordina in België en Luxemburg.

Van Damme (52) volgt Hans Vets op die na ruim zeven jaar bij Ordina besloten heeft zijn carrière elders verder te zetten. Van Damme treedt op 14 februari bij Ordina Belgium in dienst. Met Franky Van Damme haalt Ordina een ervaren man aan boord. Hij heeft een ruime ervaring in de ICT-branche opgebouwd, onder meer als managing director van Origin Belux en als oprichter en CEO van Business Architects International, waarmee hij zich specialiseerde in softwareoplossingen voor de financiële wereld.

De voorbije jaren was Van Damme internationaal actief als strategisch adviseur en vervulde hij verschillende bestuursfuncties in de ICT-sector, bij bedrijven als het Duitse CapTech, CR2, Quadrant en IOS.

Gezonde ambitie
Hans Vets heeft Ordina de voorbije zeven jaar in België en Luxemburg op de kaart gezet, luidt het bij de aankondiging van zijn vertrek. Franky Van Damme komt alvast aan het hoofd van een bedrijf met een gezonde ambitie: doorgroeien tot een speler in de top 5 van ICT-dienstverleners in België en Luxemburg.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business