Nieuws

Brocade biedt extra ondersteuning rond ethernet fabric

Brocade heeft zijn Alliance Partner Network-programma vernieuwd. Het programma biedt nu ook opleidingsmogelijkheden voor channelpartners die oplossingen aanbieden op basis van ethernet fabric.

Het vernieuwde programma bevat onder andere een certificering voor Virtualized Fabric en de opleiding voor Brocade Certified Ethernet Fabric Engineer. De certificering bezorgt partners de nodige kennis over ontwerp, implementatie en onderhoud van architectuur op basis van ethernet fabric. Partners die de certificaten behalen komen in aanmerking voor diverse programmavoordelen, zoals pre-sales support en toegang tot proof-of-concept labs.

Cirkel doorbreken
In België is voorlopig enkel Axio Systems een partner voor Brocades oplossingen op basis van ethernet fabric. “We willen uiteraard bijkomende partners aantrekken”, zegt Steven De Ruyver, de Belgische country manager van Brocade. Het bedrijf geeft met het vernieuwde partnerprogramma alvast aan dat het extra steun biedt aan partners die in het verhaal van ethernet fabric instappen.

“Om nieuwe business aan te boren, moet je resources kunnen inzetten. Maar kleine en middelgrote partners moeten soms noodgedwongen wachten op nieuwe business, voor die nieuwe resources haalbaar zijn.” Het partnerprogramma van Brocade moet die patstelling helpen doorbreken. Steven De Ruyver: “Dankzij het programma hoeven geïnteresseerde partners niet te wachten. Nu de vraag naar ethernet fabric begint te ontstaan, kunnen ze zich in die nieuwe markt al meteen positioneren.” Brocade wil in België op termijn maximaal tien partners voor oplossingen op basis van ethernet fabric.

Nieuwe leertrajecten
Verder heeft Brocade ook het Global Education-aanbod aangepast. Brocade heeft aan het programma een lijst van cursussen en specifieke leerprogramma’s toegevoegd, met name op het gebied van convergentie, virtualisatie en cloud. Meer informatie over het Brocade Alliance Partner Network-programma is te vinden via www.brocade.com/apn.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business