Ingram Micro BeLux heeft de Duitse Sabine Howest aangeduid als nieuwe verkoopdirecteur van de Volume Division. Het bedrijf neemt BlueWatchDog in portefeuille. Sabine Howest is sinds 2009 bij Ingram Micro aan de slag. Ze maakt nu de overstap van Director Category Management HP bij Ingram Micro Europe naar Director Sales bij de Volume Division van […]


Ingram Micro BeLux heeft de Duitse Sabine Howest aangeduid als nieuwe verkoopdirecteur van de Volume Division. Het bedrijf neemt BlueWatchDog in portefeuille.

Sabine Howest is sinds 2009 bij Ingram Micro aan de slag. Ze maakt nu de overstap van Director Category Management HP bij Ingram Micro Europe naar Director Sales bij de Volume Division van Ingram Micro BeLux. Howest speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de Europese strategie van Ingram Micro rond HP. Daardoor heeft ze een sterke band met de verschillende HP-teams in de verschillende Europese vestigingen van Ingram Micro.

Voor ze bij Ingram Micro in dienst trad, bouwde Howest een internationale carrière uit in Europa en Azië in de consumentenmarkt voor IT-producten. Ze werkte onder meer in Hong Kong voor een Chinese producent van imagingproducten. Sabine Howest is Duitse. Ze studeerde internationale handel in Parijs en behaalde een MBA-diploma bij Insead. In haar nieuwe rol bij Ingram Micro BeLux rapporteert Howest aan managing director Steve Meynen.


Ingram Micro verdeelt BlueWatchDog
De telecomafdeling van Ingram Micro EMEA heeft de draadloze antidiefstaloplossing BlueWatchDog van producent SECU4 aan zijn portfolio toegevoegd. De oplossing heeft de omvang van een kredietkaart en is makkelijk aan te brengen in een portefeuille, pc-tas, handtas, enzovoort. BlueWatchDog creëert via Bluetooth een radius van ongeveer dertig meter rond een mobiele telefoon. Wanneer het beveiligde voorwerp de radius verlaat, gaat er een alarm af.