Nieuws

Drie awards voor Ingram Micro op Distree XXL-event

Op het Distree XXL-event in Monaco heeft de Europese tak van Ingram Micro drie awards in de wacht gesleept. Het waren de leveranciers die de winnaars van de awards bepaalden.

De uitreiking van de EMEA Channel Academy 2011 Awards vond in Monaco plaats, in samenwerking met Distree XXL. De verantwoordelijken voor het EMEA-kanaal van de leveranciers brachten hun stem uit. Ingram Micro kwam daarbij drie keer als beste distributeur uit de bus.
In de categorie ‘Southern Europe Distributor of the Year’ waren Computer Gross, Databox Informatica, Esprinet, Tech Data en Ingram Micro genomineerd. Met 42 procent van de stemmen ging de award naar Ingram Micro. Met 48 procent van de stemmen ging ook de award voor ‘Dach Distributor of the Year’ naar Ingram Micro. De andere genomineerde bedrijven waren Actebis, Also, Tech Data en Wortmann. Tot slot won Ingram Micro ook de award voor ‘UK & Ireland Distributor of the Year’.

Diversiteit
“De awards tonen aan dat er heel veel diversiteit blijft bestaan in het Europese distributiekanaal”, zegt Farouk Hemraj, CEO van organisator Distree Events. “De relatie tussen leveranciers en distributeurs is belangrijker dan ooit, zeker nu de modellen voor het kanaal verder evolueren, met verbrede en uitgediepte serviceportefeuilles.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business