Nieuws

Officejet-printer van HP wint New Product Innovation Award

De HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One is tijdens de European Office Product Awards (EOPA) met de innovatieprijs voor nieuwe producten bekroond.

HP ontving de award op de Paperworld-beurs in Frankfurt voor de integratie van HP´s ePrint-technologie in een professionele printer. Met behulp van het 10,9 cm grote touchscreen krijgen gebruikers toegang tot verschillende applicaties en kunnen ze overal printen via het internet, zonder gebruik te hoeven maken van een computer.

De printer is aangesloten op het web en biedt gebruikers de mogelijkheid om te printen vanaf elk mobiel apparaat. De jury erkende de printer als de eerste in zijn soort en loofde de printer als een marktvernieuwend product dat kan printen zonder dat er een computer bij nodig is. Het is een nieuw concept dat inspeelt op de veranderende behoeften van de gebruiker, aldus nog de jury.

De HP Officejet Pro 8500A e-All-in-One serie is speciaal ontworpen voor kleine bedrijven die kleurafdrukken van professionele kwaliteit willen maken, onder meer voor marketingmateriaal of andere zakelijke documenten.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business