Nieuws

Ingram Micro wint VAD-contracten Symantec

Ingram Micro EMEA heeft bij Symantec de VAD-contracten (Value-Added Distributor) voor België en Nederland binnengehaald voor Enterprise Security.
 

De VAD-contracten handelen over de licentieverkoop van Symantec Enterprise Security in België en Nederland. Er ging naar verluidt een behoorlijk intensief selectieproces aan vooraf. Ingram Micro was al VAD voor Symantec Enterpise Security in Hongarije.
 

Uitgebreid portfolio
Dankzij de nieuwe contracten voegt Ingram Micro nu een reeks producten van Symantec Security aan zijn portfolio toe. Het gaat om de Control Compliance suite, Data Loss Prevention, Managed Security Services, Mail & Web Security-Brightmail, de Symantec Enterprise buying suites, Core Security Access en het nieuwe portfolio Enterprise Protection suites voor endpoint, gateway en server.
 

“We zijn uiteraard verheugd dat we de contracten voor Symantec Enterprise Security hebben gewonnen”, zegt Alain Maquet, hoofd van Ingram Micro EMEA. “We hebben al lang een uitstekende samenwerking met Symantec en zijn blij dat we die nu kunnen uitbreiden in het Value-segment.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business