Nieuws

Koning & Hartman is partner van Panasonic Toughbook

Koning & Hartman gaat een partnership aan met Panasonic Toughbook.

Panasonic Toughbooks worden ingezet door laptopgebruikers in omgevingen waar standaard laptops of PDA’s minder of helemaal niet voldoen. 

Door de sterke marktontwikkeling rondom mobiele data en “Apps”, zoekt ook de professionele gebruiker in toenemende  mate naar oplossingen op het gebied van professionele mobiele communicatie en mobiele computers. 
Een logisch gevolg hiervan is dat Koning & Hartman en Panasonic hun krachten bundelen. Koning & Hartman is specialist op het gebied van professionele mobiele communicatie en mobiele computers. Zowel in het leveren van producten en systemen als het realiseren van complete mobiele communicatieprojecten en het onderhouden daarvan.
Panasonic is de marktleider op het gebied van robuuste of rugged mobiele PC’s. Panasonic Toughbooks zijn speciaal ontworpen voor mobiele toepassingen en zo gebouwd dat ze niet alleen bestand zijn tegen schokken, vocht en extreme temperaturen, maar ook garant staan voor een betere dataontvangst en een lange gebruiksduur.

Koning & Hartman levert de complete Toughbook serie, zowel de robuuste (full rugged) lijn als de semi-robuuste modellen, voor toepassing in verschillende markten, zoals:
- Industrie
- Overheid en semi overheid
- Fieldservice organisaties
- Zorg
- Olie, gas
- Nutsbedrijven
- Transport en logistiek
- Utilities
- Financiële markten
 
Panasonic is de wereldleider op het gebied van mobiele veldcomputers.
De Toughbooks zijn speciaal bedoeld voor het gebruik in extreme omstandigheden en zijn bestand tegen hoge temperaturen, vocht, trillingen, vallen, enz…
Ze zijn voorzien van een batterij met uiterst lange levensduur, een ultraperformant scherm, en beschikken over een buitengewone ontvangstkwaliteit.
De Toughbooks van Panasonic zijn DE referentie voor de professionele en veeleisende mobiele gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business