V7 presenteert drie webcams

V7 verbreedt zijn aanbod met drie webcams. Het huismerk van Ingram Micro richt zich daarbij zowel op de consumenten- als op de zakelijke markt.
 

In het portfolio van V7 bevinden zich drie nieuwe producten. De V7 Vantage Webcam 300 is bedoeld voor de consument die via de webcam wil communiceren met familie en vrienden, of die filmpjes wil delen via Facebook en YouTube. Het toestel neemt tot dertig frames per seconde, bij een resolutie van 640×480. De webcam beschikt over een VGA-sensor en een ingebouwde microfoon.
 

Voor professioneel gebruik lanceert V7 de Professional Webcam 1300. Die bevat een sensor van 1.3 megapixels. De webcam neemt tot dertig frames per seconde bij een resolutie van 1280×1024. De derde nieuwe webcam van V7 is de Elite Webcam 2000. Die beschikt over een sensor van 2.0 megapixels, autofocus en HD-video-opname bij een resolutie van maximaal 1600×1200.
 

Videoconferencing
Met de lancering van de nieuwe webcams verbreedt Ingram Micro zijn aanbod producten ‘rond de pc’. De webcams moeten onder meer zakelijke videoconferencing mogelijk maken tegen een betaalbare prijs, zowel voor de reseller als voor de eindklant.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business