Ingram Micro organiseert twintigste Business Village

Op 31 mei vindt Business Village plaats. Ingram Micro viert in Tour & Taxis de twintigste verjaardag van het business event.

Ingram Micro koos een mooie locatie voor de twintigste editie van Business Village: de ‘Hangar maritime’ van Tour & Taxis in Brussel. Het bedrijf hangt het evenement op aan het thema ‘Market Day’. Ingram Micro mikt er met Business Village niet meteen op het grootste channel evenement neer te zetten. “Kwaliteit is voor ons belangrijker”, zegt Axel Degreef, Senior Marketing Manager bij Ingram Micro. “We zien het evenement in de eerste plaats als een business enabler.”

Tijdens Business Village verandert de ‘Hangar maritime’ van Tour & Taxis in een overdekte marktplaats. Bezoekers kunnen er terecht bij de standen van zestig exposanten – voor informatie en interessante deals. De exposanten zijn ingedeeld volgens vijf thema’s: Europa, Azië, VS, componenten en telecom, en ‘value’. Ingram Micro verwacht ruim 2.000 bezoekers.

Praktisch
Business Village is open van 16 tot 22.30 uur. Het evenement is enkel toegankelijk voor professionele resellers. Registreren kan via de website van Ingram Micro met behulp van een identificatiecode. Die code kan de reseller aanvragen via marketing@ingrammicro.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business