Kender Thijssen geselecteerd voor cloudproject rond BI

ICT-dienstverlener Kender Thijssen uit Dendermonde neemt deel aan een project rond Business Intelligence in the cloud. Het gaat om een SaaS-project met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de Vlaamse minister van Economie.

Vorig jaar ging het BI SaaS-project van start bij de Vlaamse KMO’s Biobest en Reynders. Het krijgt nu een vervolg bij twee andere ondernemingen: verpakkingsbedrijf Europal uit Deerlijk en ICT-dienstverlener Kender Thijssen uit Dendermonde. Kender Thijssen is actief rond computerverhuur, infrastructuuroplossingen en ICT-beheer voor grote en middelgrote bedrijven.

Het Business Intelligence Competence Center van de hogeschool Lessius Mechelen fungeert als promoter van het project. De geselecteerde KMO’s beantwoorden aan het profiel van de succesvolle Vlaamse KMO die op zoek gaat naar professionele managementinformatie om het bedrijf beter te sturen. Kender Thijssen zal via het project vooral werken op betere managementrapportering.

Kandidaten gezocht
De doelstelling van het EFRO-project is KMO’s te begeleiden bij de implementatie van efficiëntere rapportering met behulp van een BI SaaS-platform. Lessius Mechelen zoekt voor 2011 trouwens nog drie KMO’s die – gratis – aan het project willen deelnemen. Meer info via efro.lessius.eu.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business