Ingram Micro sluit aan bij SNIA Europe

Ingram Micro EMEA is toegetreden tot SNIA Europe (Storage Networking Industry Association). Het bedrijf wil op die manier de ondersteuning van resellers en partners in de storagemarkt versterken.

SNIA Europe is een leveranciersonafhankelijke organisatie die fabrikanten en kanaalpartners vertegenwoordigt in Europa. De vereniging verspreidt onder meer informatie over de evolutie en het gebruik van opslagoplossingen in datacenters. De nadruk ligt daarbij onder meer op storage in een gevirtualiseerde omgeving, in de cloud en in combinatie met netwerktechnologie.

Extra ondersteuning
“Het partnerschap met SNIA onderstreept onze focus op de opleiding en ondersteuning van de solution providers die we bedienen”, zegt Alain Maquet, President Ingram Micro EMEA. “We werken nauw samen met onze resellers om hen te helpen bij de promotie en de verkoop van complexe oplossingen zoals datacenters, virtualisatie en cloud computing. De expertise van SNIA zal ons helpen om op de juiste manier te investeren in ons portfolio van onder meer datacentertechnologie en netwerkinfrastructuur.”

Tegelijk versterkt Ingram Micro de aanwezigheid van het kanaal binnen de werking van SNIA Europe. Maar uiteindelijk genieten vooral de klanten mee, onder meer omdat Ingram Micro toegang krijgt tot de kennis en ervaring die SNIA heeft opgebouwd in verband met storage en de storagemarkt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business