Nieuws

Twee awards voor Nokia Siemens Networks

Nokia Siemens Networks is de winnaar van twee Global Telecoms Business Innovation Awards. Het bedrijf ontvangt de prijzen voor twee SaaS-projecten.

Nokia Siemens Networks kreeg een eerste award voor zijn Field Service Management-systeem in de categorie ‘Wholesale Service Innovation – Managed Service Innovation’. Het gaat om een SaaS-oplossing die het bedrijf ontwikkelde voor Empower.

Die klant gebruikt de oplossing om zo efficiënt mogelijk medewerkers toe te wijzen aan opdrachten, op basis van de waarde van het contract en van de locatie, beschikbaarheid en vaardigheden van de medewerkers.

Clouddienst
Een tweede award ging naar een cloudplatform voor communicatie en messaging van Nokia Siemens Networks, waar de oplossing als beste uit de bus kwam in de categorie ‘Wireless Network Infrastructure Innovation – Mobile Cloud Platform Innovation’.

Het platform is bedoeld voor de organisatoren van evenementen. Die kunnen er duizenden deelnemers mee informeren – onder meer via sms en e-mail – zonder zware investering in hardware of software. De uitreiking van de vijfde editie van de Global Telecoms Business Innovation Awards vond in Londen plaats.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business