Nieuws

Ordina versterkt managementteam met Thierry Parquet

Ordina heeft Thierry Parquet benoemd als lid van het managementteam. Hij krijgt de opdracht de activiteiten in het Franstalige landsgedeelte verder uit te bouwen.

Thierry Parquet bouwde een ruime ervaring op in de IT-sector, onder meer als CEO van Saga Consulting en als managing director van T-Systems Belgium. Parquet krijgt de opdracht de positie van Ordina op de Franstalige IT-servicemarkt te verstevigen en de activiteiten van het bedrijf uit Mechelen daar verder uit te bouwen.

“We zien voor onszelf een toekomst als een prominente regionale speler in de Belgische IT-service business”, zegt CEO Franky Van Damme. “Om ook de Franstalige markt optimaal te bedienen, hebben we de specifieke ervaring en expertise van Thierry Parquet aangetrokken.”

Strategie
Eind juni presenteerde Ordina een nieuw strategisch plan voor de periode tot 2014. Ordina wil zijn groeiverhaal realiseren via een duidelijk gedefinieerde afzetmarkt in vijf sectoren en de ontwikkeling van eigen oplossingen. Ordina wil daarbij 150 nieuwe medewerkers rekruteren.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business