Nieuws

Ingram Micro levert logistieke diensten voor TRENDnet

Ingram Micro Logistics treedt in Europa op als fulfillment services provider voor TRENDnet. Ingram Micro beheert de opslag en distributie van de producten in Nederland.

TRENDnet is een leverancier van netwerkoplossingen voor de kmo en de consument. Het bedrijf is gevestigd in Torrance, in de Amerikaanse staat Californië. TRENDnet is sinds 1990 in de markt actief, met een productportfolio voor onder meer wireless, fiber, Bluetooth, Gigabit, Power over Ethernet, enzovoort.

Fulfillment
Ingram Micro Logistics zorgt ervoor dat de producten van TRENDnet in Europa bij de juiste distributeurs en retailers beschikbaar zijn. Nieuw is dat Ingram Micro daarbij instaat voor de fulfillment bij die partners. Het bedrijf voert de dienstverlening uit van zijn Nederlandse distributiecenter.

TRENDnet is een goed voorbeeld van de manier waarop Ingram Micro zijn supply chain-dienstverlening als 3PL-provider (3rd Party Logistics) verder uitbreidt. Ingram Micro trad al op als de Europese distributeur voor TRENDnet. Toen het bedrijf in Europa naar een nieuw warehouse op zoek ging, besliste het ook die activiteit bij Ingram Micro onder te brengen.
 


 

businessingram microitresellertrendnet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals